Woningverbetering

Seniorenvoorzieningen
De bevolking van Nederland vergrijsd en er komen steeds meer senioren die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. In de praktijk is dit vaak prima te realiseren met enkele hulpmiddelen ten aanzien van bijvoorbeeld speciale seniorensloten of voorziengen in douche of toilet. Nonstop Bouw BV heeft afspraken met leveranciers van deze hulpmiddelen en is inmiddels gespecialiseerd in de montage hiervan. Voor zowel Gemeentes als Woningcorporaties voert Nonstop Bouw BV deze werkzaamheden dan ook regelmatig uit.

Inbraakbeveiliging
In het kader van inbraakveiligheid worden we regelmatig benadert om de woning of het bedrijfspand te beveiligen, vaak worden hierbij de eisen gesteld die gelden voor het PolitieKeurmerk Veilig Wonen; hiertoe hebben we ook een eigen preventieadviseur in dienst die op de hoogte is van de nieuwste regelgeving en beveiligingsmogelijkheden. Ook de zogenaamde “”Modus Operandus”, oftewel de manier van inbraak verandert constant en hierop worden vaak methodes van beveiligen aangepast. Er zijn mogelijkheden om mechanisch te beveiligen met bijvoorbeeld sloten, hang- en sluitwerk of bariërrestangen, maar ook voor elektrische beveiliging of camerabewaking hebben wij onze specialisten.

Alternatieve energie
Een bekend alternatief op energie is natuurlijk groene stroom, het rijden met een (deels) elektrische auto en momenteel is het zeer interessant om woningen te voorzien van zonnepanelen. Door de subsidie die hierop wordt gegeven door de overheid, in combinatie met de BTW verlaging op arbeid is dit momenteel financieel zeer interessant. Het gaat daarnaast natuurlijk ook om verbetering van het milieu en hierin zijn alles acties welkom. Echter de kwaliteit van de diverse zonnepanelen staat wel ter discussie; er worden op grote schaal zonnepanelen van matige kwaliteit tegen een lage prijs verkocht, helaas blijken deze in de praktijk vaak niet zo goed. Ga dus altijd in zee met een gecetificeerde leverancier en monteur van zonnepanelen, Nonstop Bouw BV heeft hiervoor de juiste mensen beschikbaar.